Sve u vezi poljoprivrede na jednom mestu. Kruška

Kompanija KRUŠKA se bavi distribucijom  i servisom traktora, poljoprivredne mehanizacije, ali sadrži mnogo toga još.

Početkom 2024. godine u Mojsinju јe počeo sa radom objekat koji je u potpunosti okrenut potrebama poljoprivrednih proizvođača, gde uz ponudu traktora i mehanizacije mogu naći i sitnu i baštensku mehanizaciju, uređaje i alate. 

Takođe, za proizvođače, nosioce i članove poljoprivrednih gazdinstava je omogućeno inofmisanje i sprovođenje svih procesa vezanih za e agrar, subvencije i generalno digitalizacija poljoprivrednih gazdinstava, od momenta osnivanja do daljeg sprovodjenja svih promena.
Kruška Čačak  je ovlašćeni zastupnik, distributer i serviser traktora SOLIS, ZETOR, YTO, MAHINDRA, BELARUS… Takođe, saradnik svih ostalih domaćih i stranih brendova. 

U segmentu priključne  mehanizacije distributeri i serviseri smo za  FPM Agromehanika Boljevac,  FM Morava Požarevac, Ormarić Pancevo, Ferocoop Temerin i mnogih drugih domaćih i stranih brendova.

Nešto posebno bitno za naše sugrađane je da u ovoj kompaniji zainteresovani kupci besplatno dobijaju podršku i smernice za kreiranje finansijske konstrukcije za realizaciju projekata u oblasti poljoprivredne proizvodnje.
Zahvaljujući znanju i dugogodišnjem iskustvu koje su stekli kroz administrativno i finansijsko vođenje naših poljoprivrednih gazdinstava i gazdinstava kooperanata stečeno znanje  i iskustvo prenese drugima da bi im olakšali i obezbedili kreditnu podršku za planirane investicije u poljoprivredi. 

Takođe klijenti potpuno besplatno dobijaju i informacije vezane za korišćenje subvencija za poljoprivrednu proizvodnju, i to kako lokalnih samouprava, ministarstva poljoprivrede, uprave za agrarna placanja tako i od evropskih i svetskih banaka i fondova.


Kruška Group – prodaja traktora i poljoprivredne mehanizacije u Mojsinju.

FB stranica Kruška Čačak – Mojsinje

Telefoni u Mojsinju
066 373323
032 809 333
Pored navedenog društvo se bavi i distribucijom peleta za ogrev. 
S obzirom na vrlo kvalitetnu infrastrukturu i lokaciju u centru grada Kruška Čačak kroz maloprodajni koncept „Pelet centar Čačak“ se trudi da svojim kupcima ponudi najkvalitetnije pelete domaćih i stranih proizvođača.
Pored prodaje peleta kompanija svojim kupcima obezbeđuje i mogućnost dostave na kućnu adresu.

Sve ovo sad imamo u Mojsinju, u blizini Mrčajevaca, uz Ibarsku magistralu gde možete svratiti, videti i naravno dodatno se informisati.

Kruška group je sistem koji obuhvata nekoliko delatnosti: agrobiznis, trgovina i distribucija.

Organizaciono podeljeni na tri dela: primarna poljoprivredna proizvodnja, agrotrgovina i distribucija i finansijsko savetovanje poljoprivrednih gazdinstava.

Ono što je sigurno a to je da je upravo ovo bilo neophodno za razvoj poljoprivrede i pravovremeno informisanje sela.


⬆️ Kruška sajt ⬆️

Kruška Group, Sime Sarage 10, 32102 Čačak
Tel: 032 373 323
Tel: 064 075 8 605